Foto

Wat het oog ziet en het hart raakt

corporate websites

met een eigen visuele identiteit en optimale usability

Het vertrekpunt voor een succesvolle corporate website is een online strategie. Wat is het doel van de website? Wat komen je bezoekers halen? Wat wil je ze geven? En antwoorden op nog veel meer zinnige vragen. Vervolgens bedenken we een idee dat zich uit in een krachtig functioneel webdesign, heldere navigatie en een usability voor de gebruiker waar je u tegen zegt.

 

 

Onze websites zijn


Smashing

Wanneer is een website smashing? Voor ons als een corporate website de bezoeker optimaal helpt, de website goed vindbaar is en de bezoeker blij wordt van een bezoek. Omdat het antwoord geeft op je vragen, omdat je super gemakkelijk een transactie sluit en of omdat de uitstraling van de corporate website je een goed gevoel geeft. 

Goed vindbaar

Is uw corporate website goed vindbaar voor uw potentiële klant? Jong & Klasse is een allround webbureau dat samenwerkt met specialisten op het gebied van SEO marketing. Wij kunnen u van dienst zijn met het realiseren van een zoekmachine vriendelijke website en wij kunnen u voorzien van deskundig advies om uw corporate website goed vindbaar te maken voor uw potentiële klant.

Gemakkelijk te onderhouden

Elke corporate website van Jong & Klasse wordt opgeleverd met een Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf uw website actueel kunt houden. Tekst, beeld, filmpjes, nog nooit was aan je website werken zo leuk. U kunt kiezen uit ons eigen CMS of Wordpress.

Lead generators

Klanten vinden, helpen en binden. Dat kan met een goede corporate website die niet alleen mooi en aantrekkelijk is, maar ook (juist daardoor) leads generereert. Online touchpoints zijn belangrijker dan ooit. Om conversie te bevorderen, geld te verdienen en om klanten een positieve online experience te bieden. Wij weten er alles van.

 

Responsive

Een responsive website is zo ontworpen en gebouwd dat de website zich aanpast aan alle schermformaten: desktop, laptop, tablet en mobiel. Een responsive website is altijd goed zichtbaar. Zoekmachine Google adviseert nadrukkelijk het gebruik van responsive design. Met een responsive webdesign is de kans groter om hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachine Google te komen. 

Foto


Meer weten?

Vrijblijvend even met elkaar praten kan altijd!

Aanvragen


Werk waar we trots op zijn

Let’s meet

Een eerste afspraak is natuurlijk vrijblijvend.
Bel Nicole Classen 030 2670770


Afspraak makenKvk: 30141534 / Btw: NL8059.10.669.B.01 / Algemene voorwaarden / Privacy statementOntvang een kostenindicatie
door uw gegevens in te vullen of bel 030 2670770

Verstuur
mail a friend
Bedankt voor uw interesse


Sluit