een verrassend project

 

Saskia Tjepkema: 'De visuele identiteit van Kessels en Smit uitwerken, aan de slag met vormgevers, een nieuwe huisstijl, een nieuwe corporate website, het leek mij zo’n leuke uitdaging. Met een aantal bureaus spraken we over logo’s, huisstijlen, planningen. Maar nergens voelden we een ‘klik’. Die bureaus wilden het vooral voor ons maken... En toen kregen we Nicole en Caroline aan tafel. Tijdens onze eerste meetings wilden ze vooral veel weten. Stelden veel en vooral ook originele vragen.


Bij Kessels en Smit zitten we erg op inhoud, we praten, denken en schrijven. Nicole en Caroline trokken ons daar los van en wilden samen met ons uitvinden waar Kessels en Smit voor stond. Die omslag naar denken in beelden, vormen en kleuren is een verrassend strategisch proces. 


We geloven in mensen, relaties en ontwikkeling. En dat zie je terug in de website, en in de manier waarop hij ontwikkeld is. Van de website voelen we ons allemaal eigenaar. Geen statische etalage, maar een levendige winkel. Waar je binnenloopt, dingen kunt vinden, vastpakken en mensen tegenkomt die je willen helpen. Die sterke identiteit roept veel reacties op, ook uit onverwachte hoek. Klanten, collega’s, mensen die bij ons willen werken, …. het helpt echt ons netwerk te versterken."


Foto


Foto

Dit deden wij ook voor anderen

bekijk meer inspirerende voorbeelden

Let’s meet

Een eerste afspraak is natuurlijk vrijblijvend.
Bel Nicole Classen 030 2670770


Afspraak makenKvk: 30141534 / Btw: NL8059.10.669.B.01 / Algemene voorwaarden / Privacy statementOntvang een kostenindicatie
door uw gegevens in te vullen of bel 030 2670770

Verstuur
mail a friend
Bedankt voor uw interesse


Sluit