Media


ondernemend en open


Ramses Qaysi: ‘Het lijkt heel simpel. Je vestigt je als makelaar, regelt een logo en website en dan ga je huizen verkopen. Maar ik wilde meer. Voelde dat er ruimte was voor een frisse wind, een spannende benadering van de markt waarmee ik mijn nieuwe kantoor in een keer kon neerzetten. Hoe vertaal je die ambities naar de praktijk? Caroline en Nicole zijn ondernemend en stonden open voor een gedurfde aanpak. Samen hebben we de branche gefileerd. Waar zit de markt op te wachten Waar konden we grenzen verleggen? In onze samenwerking heerst een prettig spanningsveld. Ik leg mijn ideeën op tafel, Nicole scherpt aan en maakt het concreet, Caroline voelt de creatieve vorm haarfijn aan.

 

Elke communicatie-idee toetsen we. Soms remmen we af, soms gaan we een stapje verder. Punt Magazine is echt iets nieuws in makelaarsland, een lifestyleblad dat ons kantoor een gezicht geeft. Ik zie de look&feel van Punt als een continu proces. Als we morgen het gevoel hebben dat we een nieuwe weg moeten inslaan, gooien we alles om. De kracht van onze uitstraling zit vooral in de eenvoud van vormgeving. Het spreekt mensen aan. Niet voor niets zitten we in de top 3 van Utrechtse makelaars. Ramses Qaysi, Punt Makelaars.


Foto


Foto

Dit deden wij ook voor anderen

bekijk meer inspirerende voorbeelden

Let’s meet

Een eerste afspraak is natuurlijk vrijblijvend.
Bel Nicole Classen 030 2670770


Afspraak makenKvk: 30141534 / Btw: NL8059.10.669.B.01 / Algemene voorwaarden / Privacy statementOntvang een kostenindicatie
door uw gegevens in te vullen of bel 030 2670770

Verstuur
mail a friend
Bedankt voor uw interesse


Sluit