Een helder en aangenaam webdesign proces


Ingrid van Doorn, Hypocasso: "Wat we graag wilden bereiken en terug wilden zien in het webdesign voor consumenten was alsvolgt gedefinieerd: klanten informeren over het proces dat doorlopen wordt bij betalingsachterstand op de hypotheek. Daarnaast moet de website helpen en inzicht bieden op basis van life-events waar de klant mee geconfronteerd kan worden. Behalve een website voor consumenten, hadden we ook een nieuwe corporate website nodig.

 

Via een warme aanbeveling van Purpose uit Utrecht kwamen we in contact met webdesign bureau Jong & Klasse uit Utrecht. We startten het websiteproces met een creatieve sessie. Wie is de doelgroep, waar zoekt men naar, hoe structureren we dat en in welke tone-of-voice?  Jong en Klasse heeft de uitkomsten omgezet in een functioneel ontwerp en webdesign die ondersteunend zijn aan wat Hypocasso uit wil stralen. De inbreng van Nicole tijdens dit proces hield ons bij de les. Adviezen werden gevraagd en ongevraagd gegeven, aanpassingen snel gerealiseerd en passende oplossingen geboden. Het overzicht werd hierbij geen moment uit het oog verloren. Het eindresultaat is een website die past bij onze organisatie en uitstraalt wat wij belangrijk vinden!"


Foto


Foto

Dit deden wij ook voor anderen

bekijk meer inspirerende voorbeelden

Let’s meet

Een eerste afspraak is natuurlijk vrijblijvend.
Bel Nicole Classen 030 2670770


Afspraak makenKvk: 30141534 / Btw: NL8059.10.669.B.01 / Algemene voorwaarden / Privacy statementOntvang een kostenindicatie
door uw gegevens in te vullen of bel 030 2670770

Verstuur
mail a friend
Bedankt voor uw interesse


Sluit