Webdesigners uit Utrecht met verstand van zaken


Dr R.W. Luijendijk, plastisch chirurg in Diakonessenhuis en De Bergmankliniek: "Het is gelukt. Een logo en een website. Een website met een aansprekend webdesign en prettig interactie-ontwerp voor de bezoeker. Het doel van de website is om mijn bezoekers zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden op het gebied van plastische chirurgie. Website bureau Jong & Klasse uit Utrecht heeft me voortreffelijk geholpen. Altijd prettig in contact, voortvarend in het oplossen van problemen en een paar stappen vooruit. De website is zakelijk een succes. Mijn operatieprogramma’s zitten voller dan ooit.

 

 Op eigen initiatief heeft een vriend van mij (een expert) de website eens onder de loep genomen. Hij had niets aan te merken. Zijn woorden: ’ik concludeer dat het een erg goede, duidelijk website is, gemaakt door mensen die er verstand van hebben.’ En zo ervaar ik het ook. Voor webdesign of het bouwen van websites, maar ook voor strategische communicatie vraagstukken, kan ik ze iedereen aanbevelen."


Foto


Foto

Dit deden wij ook voor anderen

bekijk meer inspirerende voorbeelden

Let’s meet

Een eerste afspraak is natuurlijk vrijblijvend.
Bel Nicole Classen 030 2670770


Afspraak makenKvk: 30141534 / Btw: NL8059.10.669.B.01 / Algemene voorwaarden / Privacy statementOntvang een kostenindicatie
door uw gegevens in te vullen of bel 030 2670770

Verstuur
mail a friend
Bedankt voor uw interesse


Sluit