Blij met nieuw website: modern en persoonlijk.


Philippe Raaijmakers: "Ook een website moet met de tijd mee. Ons advocatenkantoor stond open voor een gesprek met webdesigners en nodigden Jong en Klasse uit. We vroegen om advies. Wat moeten we doen om onderscheidend te zijn? Wat heeft een moderne website nodig?

 

Wij geloofden niet in fotografie van de advocaten. Daar hadden we slechte ervaring mee. Maar Jong & Klasse drong aan. Onderscheidend zijn, zonder persoonlijk te zijn, dat werkt niet. Er moest gefotografeerd worden. En zie daar. Een fantastische fotograaf (red. van NFP Photography) maakte prachtige foto’s. De advocaten zijn blij met het resultaat. En het bureau had gelijk. De eigenheid van ons kantoor zit in de mensen zelf. Dat moeten we laten zien. We zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten van het gemak waarmee we de website zelf kunnen aanpassen. We zijn weer mooi up-to-date met een responsive webdesign: de website ziet er op alle schermformaten prachtig uit."


Foto


Foto

Dit deden wij ook voor anderen

bekijk meer inspirerende voorbeelden

Let’s meet

Een eerste afspraak is natuurlijk vrijblijvend.
Bel Nicole Classen 030 2670770


Afspraak makenKvk: 30141534 / Btw: NL8059.10.669.B.01 / Algemene voorwaarden / Privacy statementOntvang een kostenindicatie
door uw gegevens in te vullen of bel 030 2670770

Verstuur
mail a friend
Bedankt voor uw interesse


Sluit